Personvernretningslinjer

FGM DENTAL GROUP PERSONVERNRETNINGSLINJER

FGM Dental Groups personvernretningslinjer ble opprettet for å vise vår forpliktelse til å beskytte personvernet og personopplysningene til brukerne, samt klargjøre hvordan vi behandler dine personopplysninger. Disse retningslinjene gjelder for det institusjonelle nettstedet til FGM Dental Group.

Les disse retningslinjene nøye, og dersom du har spørsmål, kan du kontakte oss ved hjelp av kundeservicekanalene du finner på slutten av dette dokumentet.

  • ORDLISTE
  • INNSAMLING OG BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER
  • HVORDAN VI BRUKER COOKIES
  • DELING AV PERSONOPPLYSNINGER
  • LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER
  • BRUKERRETTIGHETER
  • INFORMASJONSSIKKERHET
  • TILLEGGSINFORMASJON
  • KUNDESERVICEKANALER

ORDLISTE

  • Cookies: små filer sendt av FGM Dental Groups nettsteder, lagret i brukerens enheter og som lagrer preferanser og noen få andre opplysninger for å tilpasse opplevelsen på nettstedet i henhold til brukerens profil.
  • Personopplysninger: all informasjon som gjelder en identifisert eller identifiserbar person. For eksempel: navn, adresse, landets individuelle skattebetalernummer eller tilsvarende, e-postadresse, telefonnummer, IP-adresse osv.
  • Sensitive personopplysninger: dette er data som refererer til rase eller etnisk opprinnelse, religiøs tro, politiske meninger, tilknytning til fagforeninger eller religioner, filosofiske eller politiske institusjoner, data om helse eller sexliv, genetiske eller biometriske data, når de er knyttet til et individ.
  • Ansvarlig medarbeider: person som fungerer som kommunikasjonsmellomledd mellom FGM Dental Group, brukerne og National Data Protection Authority (“ANPD”);
  • Gjeldende lovgivning: enhver lovgivning som refererer til personvern og vern av personopplysninger, spesielt den brasilianske loven 13.709/2018 (Generell lov om vern av personopplysninger - 13.709/18 - "LGPD");
  • Vårt miljø: refererer til den elektroniske adressen: https://fgmdentalgroup.com/;
  • Innehaver av personopplysningene/brukeren: personen som personopplysningene refererer til, når de samhandler med FGM Dental Group i en situasjon der de oppgir personopplysningene sine; og
  • Behandling: enhver operasjon som utføres med personopplysningene, for eksempel de som inkluderer innsamling, produksjon, mottak, klassifisering, bruk, tilgang, reproduksjon, overføring, distribusjon, behandling, arkivering, lagring, sletting, vurdering eller kontroll av informasjon, modifikasjonskommunikasjonsoverføring, publisering eller ekstrahering.

INNSAMLING OG BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

FGM Dental Group trenger å samle inn og behandle personopplysninger for å kunne tilby tjenestene som er tilgjengelige i miljøet vårt, samt for å oppfylle juridiske krav. Dersom brukeren velger ikke å oppgi deler av disse personopplysningene, vil enkelte funksjoner eller tjenester ikke være tilgjengelige.

Vi kan samle inn personopplysninger som brukeren oppgir ved å fylle ut skjemaer, eller når brukeren samhandler med miljøet vårt:

Oppdatering og verifikasjon av personopplysninger

Brukeren er eneansvarlig for nøyaktigheten og sannheten på dataene som sendes til deg. Vi er ikke forpliktet til å behandle personopplysninger hvis vi mener at behandlingen kan gjøre oss ansvarlige for brudd på gjeldende lover, eller hvis brukeren bruker miljøet vårt til ulovlige eller lovstridige formål.

Database

Databasen, bygget opp ved hjelp av innsamling av personopplysninger, tilhører oss og er under vårt ansvar. Dens bruk, tilgang og deling ved behov vil bli utført innenfor grensene og formålene for oppgavene beskrevet i disse retningslinjene.

Sosiale nettverk

FGM Dental Group har sider på sosiale nettverk som Facebook, Instagram, LinkedIn, WhatsApp og YouTube for å kommunisere nyheter og samhandle med brukeren. Disse sosiale nettverkene har sine egne retningslinjer for personvern. Derfor er det brukerens ansvar å lese disse dokumentene på nettstedet til hvert sosiale nettverk.

FGM Dental Group er ikke ansvarlig for personvernreglene til tredjeparter og heller ikke for innholdet på nettsteder eller tjenester relatert til miljøer som ikke tilhører FGM Dental Group.

Tredjepartskoblinger

Miljøet vårt kan henvise deg til tredjeparters nettsteder for å behandle registrering for ansettelsesmuligheter eller utstede en duplikat av bankseddel. Disse nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern. Derfor bør brukeren konsultere disse dokumentene på hvert nettsted.

FGM Dental Group er ikke ansvarlig for personvernreglene til tredjeparter og heller ikke for innholdet på nettsteder eller tjenester relatert til miljøer som ikke tilhører FGM Dental Group.

HVORDAN VI BRUKER COOKIES

Informasjonskapsler er små digitale tekstfiler som lagres på enhetene dine (datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett, etc.) av nettleseren og som inneholder informasjon om dine preferanser, som foretrukket språk, plassering, gjentakelse av øktene dine og andre variabler for gjøre opplevelsen din mer effektiv.

Informasjonskapsler arbeider med å forbedre opplevelsen din både når det gjelder ytelse og brukervennlighet, når innholdet som gjøres tilgjengelig er rettet mot dine behov og forventninger.

De kan også brukes til anonym og aggregert statistikk som gjør det mulig å forstå hvordan brukeren navigerer på nettstedet, samt for å forbedre strukturer og innhold. For å være anonym statistikk er det ikke mulig å identifisere brukere personlig gjennom disse dataene.

Når det gjelder funksjonene deres, kan informasjonskapsler være:

  • Nødvendige informasjonskapsler: som muliggjør navigering og bruk av applikasjoner, samt tilgang til sikre områder på nettstedet. Uten disse informasjonskapslene fungerer ikke nettstedet som det skal;
  • Analytiske informasjonskapsler: samle inn anonyme statistiske data for å analysere bruken av nettstedet og dets respektive ytelse;
  • Funksjonalitetskapsler: brukes for å sikre tilgjengeligheten av tilleggsfunksjoner på nettstedet eller for å lagre preferanser definert av brukeren når de navigerer på internett, hver gang de bruker den samme enheten;
  • Annonseinformasjonskapsler: diriger annonsedelen i henhold til brukerens interesser, og hjelper til med å måle suksessen til applikasjoner og effektiviteten til partnernes annonseringsinnsats; og
  • Ytelsesinformasjonskapsler: samler inn informasjon om måten brukeren navigerer på nettstedet.

I forhold til deres varighet kan informasjonskapslene være:

  • Øktinformasjonskapsler: brukes under navigering på nettstedet av brukeren på nettstedet og ekskluderes permanent når navigasjonssystemet er stengt; og
  • Persistente informasjonskapsler: brukes under brukerens navigering på nettstedet, men forblir lagret på enheten deres etter å ha lukket nettleseren. Disse informasjonskapslene kan ha en forhåndsbestemt varighet, eller snarere, etter et visst antall dager slettes de automatisk, eller en ubestemt varighet, en situasjon der brukeren må slette informasjonskapslene fra enhetene sine.

De fleste av Internett-nettleserne er konfigurert til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan endre konfigurasjonene for å blokkere bruken av informasjonskapsler. Nettleserne som gir anonym navigasjon samler kun inn informasjonskapslene som er strengt nødvendige for funksjonalitet.

I nettleseren som er valgt av brukeren er det flere måter å administrere informasjonskapsler på. Finn koblingen nedenfor for de viktigste nettleserne med mer informasjon om det:

  • For mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler for, Firefox, klikk her
  • For mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler for, Chrome, klikk her
  • For mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler for, Internet Explorer, klikk her
  • For mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler for, Safari, klikk her
  • For mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler for, Opera, klikk her
  • For mer informasjon om administrasjon av informasjonskapsler for Firefox, , klikk her

DELING AV PERSONOPPLYSNINGER

Personopplysninger og aktivitetsposter kan deles:

  • Internt, med andre områder i selskapet;
  • Med tredjeparter for rekruttering og ansettelse og for utsendelse av et duplikat av banksedler, for eksempel;
  • Med juridiske, administrative eller statlige myndigheter, når det er en juridisk avgjørelse, forespørsel, krav eller pålegg om å gjøre det;
  • Automatisk, i tilfelle endringer som fusjon, oppkjøp og inkorporering av FGM Dental Group.

Med mindre FGM Dental Group mottar en juridisk eller rettslig forespørsel, vil ikke personopplysninger bli overført til tredjeparter eller brukt til andre formål enn de har blitt samlet inn for og som er informert om i disse retningslinjene.

LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Lagringssteder

Personopplysninger som samles inn og registreringer av aktiviteter lagres i et sikkert og kontrollert miljø, muligens på våre servere i Brasil, samt i miljø for ressursbruk eller skyservere (cloud computing), som kan kreve at dine personopplysninger overføres eller behandles i utlandet .

Disse overføringene involverer kun selskaper som har vist seg å overholde gjeldende lovgivning, og holder et samsvarsnivå tilsvarende eller over det som kreves av brasiliansk lovgivning.

Varighet på lagringen

Vi lagrer personopplysninger bare for den tiden som er nødvendig for å oppfylle formålene de ble samlet inn for eller for å oppfylle juridiske, regulatoriske forpliktelser eller for å bevare rettigheter. For det regner vi med en policy for sikker oppbevaring og fjerning av informasjon.

Kassering av personopplysninger

På slutten av vedlikeholdsperioden vil personopplysninger bli slettet med hjelp av sikre kasseringsmetoder eller brukt anonymt til statistikkformål.

BRUKERRETTIGHETER

Personopplysninger tilhører brukeren og gjeldende lovgivning garanterer en rekke rettigheter som kan utøves av brukeren ved å forespørre gjennom en av kundeservicekanalene vist på slutten av disse retningslinjene.

  • Bekreftelse og tilgang: Brukeren kan be om bekreftelse på eksistensen av behandlingen og tilgang til deres personlige data, inkludert forespørselen om kopier av journalene vi har om dem;
  • Korreksjon: brukeren kan be om korrigering av sine personlige data som er ufullstendige, unøyaktige eller utdaterte;
  • Anonymisering, blokkering eller eliminering: brukeren kan be om anonymisering, sperring eller eliminering av sine personopplysninger;
  • Informasjon om deling: Brukeren kan be om informasjon om tredjeparter som personopplysninger ble delt med, som avsløring begrenset til informasjon som ikke krenker vår immaterielle eiendomsrett eller forretningssensitiv informasjon;
  • Tilbakekalling av samtykke: når det er aktuelt, kan brukeren velge å oppheve samtykket gitt for et bestemt formål. Dette tilbakekallet vil ikke påvirke lovligheten av noen av behandlingene som er utført tidligere. Hvis brukeren opphever samtykket til grunnleggende formål som kreves for at miljøet vårt skal fungere, kan disse funksjonene bli utilgjengelige;
  • Motsette seg: Brukeren kan motsette seg behandling av personopplysninger dersom den etter deres forståelse er ulovlig;
  • Fjerning: Brukeren kan be om fjerning av deres personopplysninger forutsatt at de ble behandlet med deres samtykke;
  • Portabilitet: Brukeren kan be om, innenfor rammen av gjeldende lovgivning, portabilitet på sine personopplysninger til en annen leverandør av tjenester og produkter;
  • Informasjon om samtykke: brukeren kan be om informasjon om muligheten for ikke å gi samtykke og om konsekvensene av slikt avslag; og
  • Gjennomgang av de automatiske avgjørelsene: Brukeren kan be om gjennomgang av beslutningene som er tatt utelukkende basert på automatisk behandling av personopplysninger som påvirker deres interesser, inkludert i forhold til beslutninger som er bestemt til å bestemme profilen deres.

Forespørsel

For at vi skal kunne tilby alle avklaringer og utøvelse av rettighetene i henhold til saken, må brukeren: (i) identifisere seg på riktig måte og (ii) informere om rettigheten de ønsker å utøve.

Videre kan vi avstå fra å oppfylle en forespørsel i tilfelle vi trenger å beholde personopplysninger for å gjøre det mulig å forsvare oss selv eller tredjeparter i tvister av enhver art.

Svar på forespørsler

Vi er forpliktet til å svare på alle forespørsler innen et rimelig tidsintervall og alltid i samsvar med gjeldende lovgivning.

INFORMASJONSSIKKERHET

Sikkerhet

Alle personopplysningene til brukeren lagres i henhold til strenge sikkerhets- og konfidensialitetsstandarder.

Sikkerhet og styringspraksis

For å beskytte personvernet og personopplysningene til brukeren, stoler FGM Dental Group på et styringsprogram som inneholder regler for beste praksis, retningslinjer og interne prosedyrer som etablerer betingelser for organisering, opplæring, pedagogiske handlinger, tilsyn og risikoreduserende tiltak knyttet til behandlingen. av personopplysninger.

Tilgang, proporsjonalitet og relevans

Internt får kun autoriserte fagfolk tilgang til personopplysninger som respekterer prinsippene om proporsjonalitet, behov og relevans, i tillegg til konfidensialitet og forpliktelse til vedlikehold av brukernes personvern i henhold til vilkårene i disse retningslinjene.

TILLEGGSINFORMASJON

FGM Dental Group kan endre innholdet i disse retningslinjene når som helst, i henhold til dens formål eller behov. Dersom det er vesentlige endringer i dette dokumentet, vil brukerne bli varslet på passende måte.

Dersom noen aspekter i disse retningslinjene anses som uanvendelig av National Data Protection Authority eller av en annen myndighet, inkludert juridiske, vil de andre betingelsene forbli i full kraft og virkning.

Disse retningslinjene vil bli tolket i henhold til brasiliansk lovgivning, på portugisisk språk, som er jurisdiksjonen til brukerens bosted valgt for å løse enhver kontrovers som involverer dette dokumentet med unntak av et spesifikt unntak av personlig, territoriell eller funksjonell kompetanse ellers bestemt i gjeldende lovgivning.

KUNDESERVICEKANALER

Ved spørsmål angående disposisjonene i denne policyen, inkludert for utøvelse av sine rettigheter, kan brukeren kontakte vår ansvarlige medarbeider på adressen eller e-posten nedenfor eller på: https://privacyportal-br.onetrust.com/webform/51ec80d1-f52f-4207-9a77-429ffeef9c67/2b141bba-f5e6-427b-8b8b-31bfa2f05c32

  • E-postadresse Av. Edgar Nelsom Meister, 474 - Zona Industrial Norte, Joinville - SC, 89219-501 /li>
  • E-post: dpo@fgm.ind.br