Hymysi tavaramerkki

FGM pyrkii siihen, että ihmiset kaikkialla maailmassa hymyilisivät enemmän ja paremmin ilman pelkoa ilmaista onneaan.

Yrityksen historia alkaa vuodesta 1996 ensimmäisen aidon brasilialaisen hampaiden valkaisugeelin, nykyään maailmankuulun Whiteness Perfectin, kehittämisellä. Paljon on muuttunut sen jälkeen, mutta yksi asia on kuitenkin pysynyt samana: me olemme hymysi tavaramerkki.

0

Tuotteet

Tiimi täynnä asiantuntijoita ja tutkijoita, FGM:llä on täydellinen valikoima.

0

maat

FGM ylittää kaikki valtionrajat. Olemme saatavilla YLI 100 maassa, ja monessa niistä olemme myyntijohtaja.

0

ammattilaiset

Jaamme tietoa ja kokemuksia vuosittain pitämällä arviolta noin 2000 kurssia.

Tavoite

Haluamme tarjota turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuita hammaslääketieteen ammattilaisille kuluttajien suun terveyden ja estetiikan edistämiseksi.

Visiomme

Haluamme olla yksi maailman johtavampia brändejä hammaslääketieteen alalla.

Arvot

Innovaatio: Mene pidemmälle kuin muut;

Suorituskyky: Kykymme saavuttaa loistavia tuloksia;

Intohimo: intohimoisia ihmisiä, jotka päättäväisesti muuttavat hymyjä, sitoutuvat päivittäin parhaisiin käytäntöihin ja tuloksiin, levittävät rakentavia asenteita;;

Tieteellinen perusta: Tieteelliset tutkimukset osoittavat tuotteidemme tehokkuuden ja turvallisuuden;

Ketteryys: kykenemme vastaamaan muutoksiin lyhyessäkin ajassa;

Laatupolitiikka

Työskentelemme saavuttaaksemme maailmanlaajuisen kilpailukyvyn terveysalalla, erityisesti hammaslääketieteessä, ja takaaksemme, että potilaat ja ammattilaiset tunnistavat tuotemerkkimme

Tuotteiden, prosessien ja palveluiden laadukkuus ovat pohja asiakkaidemme luottamukselle sekä tyytyväisyydelle. Kiinnitämme huomiota parhaiden mahdollisten työolosuhteiden luomiseen, työntekijöiden tyytyväisyyteen sekä prosessien ja tuotteiden jatkuvaan kehittämiseen, jotta voimme taata yrityksen tasaisen kasvun ja menestyksen

Policy quality
Fgm logo

Tutustu historiaamme

Vuodesta 1995 lähtien yhä enemmän läsnä hammaslääketieteessä.

Arrow down

Perusteellisella teknisellä tietämyksellä kemian opiskelija Friedrich Mittelstädt kehitti Brasiliassa ensimmäisen 100 % kansallisen hampaiden valkaisugeelin. Visionääri ja kaupallisten taitojen mestari Bianca Mittelstädt muutti tuotteen liiketoimintamahdollisuudeksi. Vuosien 1993-1995 välillä pariskunta keskittyi tuotteen kehittämiseen sekä testeihin ja validointeihin. Näin syntyi hampaidenvalkaisutuotteiden tuotelinja.

1995

Innovatiivinen tuote tarvitsee arvobrändin. Pian FGM perusti ensimmäisen tehtaansa, joka vihittiin käyttöön Joinvillessä (SC - Brasilia). Pinta-alaa tehtaalla oli 130 m².

1996

FGM:stä tuli Brasilian myydyin hampaidenvalkaisutuote.

2000

Kysynnän kasvaessa, FGM investoi tehtaansa laajentamiseen. Nykyään yrityksellä on yli 8 000 neliömetrinen tehdas, joka on jaettu 3 tuotantopuistoon ja yhteen logistiikkakeskukseen Joinvillessä (SC - Brasilia).

2002

FGM laajentaa valikoimaansa lanseeraamalla Whitepost-lasikuitupylväät. Seuraavana vuonna yritys toi markkinoille komposiittisarjan. Jatkuvan innovoinnin avulla FGM asettaa tuotteiden monipuolistamisen etusijalle.

2005

FGM osallistui IDS-messuille, maailman suurimpaan, kansainväliseen hammaslääketieteen näyttelyyn Saksassa. Friedrich ja Bianca aloittivat myös matkan Latinalaisen Amerikan ulkopuolisten markkinoiden valloittamiseksi.

2007

FGM lanseerasi APS-nimisen ainutlaatuisen fotopolymerointiteknologian, joka tarjoaa tuotteille hämmästyttäviä ominaisuuksia ja tuloksia.

2015

Investoituaan 6 vuotta tutkimus- ja kehitystyöhön, FGM astui implanttien markkinoille Arcsys-järjestelmällä ja luusiirteiden markkinoille Nanosynt-järjestelmällä.

2016