Το σήμα κατατεθέν του χαμόγελού σας

Η FGM εργάζεται ώστε όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο να χαμογελούν περισσότερο και καλύτερα, χωρίς να φοβούνται να εκφράσουν τη χαρά τους.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1996 με την ανάπτυξη της πρώτης καθαρά Βραζιλιάνικης λευκαντικής γέλης, της πασίγνωστης σήμερα Whiteness Perfect. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, αλλά η ουσία της εταιρείας είναι η ίδια: Είμαστε το σήμα κατατεθέν του χαμόγελού σας.

0

Προϊόντα

Με μια ομάδα επαγγελματιών και ερευνητών, η FGM διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων

0

χώρες

Η FGM επεκτείνεται πέρα από τα σύνορα. Έχει παρουσία σε πάνω από 100 κράτη, και σε αρκετά από αυτά είναι πρώτη στην αγορά.

0

επαγγελματίες

Μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες σε περίπου 2.000 σειρές μαθημάτων που κάνει κάθε χρόνο η εταιρεία.”

Αποστολή

Να παρέχει ασφαλείς και καινοτόμους λύσεις για τους οδοντιάτρους προάγοντας τη στοματική υγιεινή και την αισθητική για τους πελάτες.

Όραμα

Να είναι ανάμεσα στις παγκόσμιες μάρκες που προσφέρουν τις καλύτερες οδοντιατρικές λύσεις.

Αξίες

Καινοτομία: Προχώρα παραπέρα;

Επιδόσεις: Ικανότητα για εξαιρετικά αποτελέσματα;

Πάθος: παθιασμένοι άνθρωποι με αποφασιστικότητα για το σκοπό της αλλαγής χαμόγελου, αφοσιωμένοι σε καθημερινή βάση με τις καλύτερες πρακτικές και αποτελέσματα, διαδίδοντας με εποικοδομητικές συμπεριφορές.;

Επιστημονικές βάσεις: Επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων;

ευελιξία: Οι πιο γρήγοροι χρόνοι απόκρισης;

Πολιτική Ποιότητας

Εργαζόμαστε για την παγκόσμια αναγνώριση στον τομέα της υγείας, και ειδικότερα στον τομέα της Οδοντιατρικής, εγγυώμενοι την αναγνώριση από τους ασθενείς και τους επαγγελματίες.

Η ποιότητα των προϊόντων, των διαδικασιών και των υπηρεσιών είναι η βάση για την απόκτηση της εμπιστοσύνης και την ικανοποίηση των πελατών. Η προσοχή για καλύτερες συνθήκες εργασίας, η ικανοποίηση του προσωπικού και η συνεχής ενημέρωση των διαδικασιών και των προϊόντων διασφαλίζουν τη σταθερή βελτίωση και την επιτυχία της εταιρείας στις αγορές όπου δραστηριοποιείται

Policy quality
Fgm logo

Μάθετε την ιστορία μας

Από το 1995, όλο και μεγαλύτερη παρουσία στην οδοντιατρική

Arrow down

Οπλισμένος με γερές τεχνικές γνώσεις, ο φοιτητής της χημείας Friedrich Mittelstädt ανέπτυξε την πρώτη 100% εγχώρια γέλη λεύκανσης δοντιών στην Βραζιλία. Έχοντας όραμα και εμπορικές ικανότητες, η Bianca Mittelstädt τη μεταμόρφωσε σε μια επιχειρηματική ευκαιρία. Ανάμεσα στο 1993 και το 1995, το ζεύγος αφιερώθηκε στην ανάπτυξη του προϊόντος, καθώς και στις δοκιμές και τις επικυρώσεις. Έτσι γεννήθηκε η σειρά προϊόντων λεύκανσης δοντιών Whiteness.

1995

Ένα καινοτόμο προϊόν χρειάζεται μια μάρκα με αξία. Σύντομα ιδρύθηκε η FGM μαζί με το πρώτο της εργοστάσιο, το οποίο εγκαινιάσθηκε στο Joinville (SC - Βραζιλία), με έκταση 130m².

1996

Η FGM γίνεται πρώτη σε πωλήσεις γέλης λεύκανσης δοντιών στη Βραζιλία.

2000

Καθώς μεγαλώνει η ζήτηση, η FGM επενδύει στην επέκταση των εγκαταστάσεών της. Σήμερα διαθέτει πάνω από 8.000m² σε 3 μονάδες παραγωγής και 1 κέντρο logistics στο Joinville (SC - Βραζιλία).

2002

Η FGM διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με τους άξονες από υαλόνημα Whitepost. Τον επόμενο χρόνο, έρχεται στην αγορά η σειρά προϊόντων ρητίνης. Με συνεχή καινοτομία, η FGM δίνει έμφαση στη διαφοροποίηση προϊόντων.

2005

Η FGM λαμβάνει μέρος στην IDS στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη έκθεση οδοντιατρικής στον κόσμο. Οι επιχειρηματίες Friedrich και Bianca ξεκίνησαν το ταξίδι τους να κατακτήσουν αγορές εκτός της Λατινικής Αμερικής.

2007

H FGM λανσάρει μια μοναδική τεχνολογία φωτοπολυμερισμού, που ονομάζεται APS, η οποία παρέχει στα προϊόντα της εκπληκτικά χαρακτηριστικά και αποτελέσματα.

2015

Αφού επένδυσε 6 χρόνια στην έρευνα και ανάπτυξη, η FGM μπαίνει στην αγορά των εμφυτευμάτων με το Arcsys System και των οστικών μοσχευμάτων με το Nanosynt.

2016