Търговската марка за Вашата усмивка

FGM работи за хора по целия свят, за да се усмихват повече и по-добре, без страх да изразяват своето щастие.

Историята на компанията започва през 1996 г. с разработването на първия истински бразилски гел за избелване, известният днес по целия свят Whiteness Perfect. Оттогава много неща се промениха, но важното е, че ние сме си същите - търговската марка на Вашата усмивка.

0

Продукти

С екип от специалисти и изследователи, FGM притежава пълна гама от продукти.

0

държави

FGM минава през границите. Компанията присъства в над 100 държави, като в няколко от тях е лидер в продажбите.

0

специалисти

Споделя знания и опит в около 2000 курса, провеждани ежегодно от компанията.

Мисия

Предлагаме безопасни и иновативни решения за денталните специалисти, като така насърчаваме здравето на устната кухина и естетическия вид на зъбите.

Визия

Да сме сред основните световни брандове с най-добри дентални решения.

Ценности

Иновация: Да надминем очакванията;

Изпълнение: способност за постигане на отлични резултати;

Страст: страстни хора с решителност с цел трансформиране на усмивките, ангажирани на ежедневна база с най-добрите практики и резултати, разпространяващи конструктивни нагласи;;

Научни основи: Научни проучвания, които доказват ефикасността и безопасността на продуктите;

гъвкавост: култура на най-краткия срок за реагиране;

Политика за качеството

Работим в търсене на глобална конкурентноспособност в сферата на здравеопазването, по-специално в сферата на одонтологията, като това гарантира разпознаването на бранда от пациентите и специалистите

Качеството на продуктите, процесите и услугите е в основата за достигане до доверието и удовлетворението на потребителите. Вниманието, което се отделя на най-добрите условия за работа, удовлетворението на служителите и постоянното актуализиране на процесите и продуктите гарантира постоянен напредък и успеха на компанията на пазарите, в които продава продуктите си

Policy quality
Fgm logo

Запознайте се с нашата история

От 1995, г. все повече присъстваме в одонтологията.

Arrow down

Със задълбочените си технически познания студентът по химия Фридрих Мителщат разработва първия 100-процентов национален гел за избелване на зъбите в Бразилия. Визионерка и с търговски умения, Бианка Мителщат превръща това във възможност за бизнес. В периода между 1993 и 1995 г. съпрузите се занимават с разработването на продукта, както и с тестове и сертифициране. Ето как се ражда линията Whiteness от дентални продукти за избелване.

1995

Един иновативен продукт се нуждае от бранд със стойност. Скоро се създава FGM заедно с първия си промишлен завод, открит в Жойнвили (SC - Бразилия), на площ от 130m².

1996

FGM става лидер в продажбите на гелове за избелване на зъбите в Бразилия.

2000

С все по-нарастващото търсене, FGM инвестира в разширяването на съоръженията. Днес компанията притежава над 8000m², разпределени в 3 производствени парка и 1 логистичен център, в Жойнвили (SC - Бразилия).

2002

FGM разширява своята гама с продукти с пускането на пазара на щифтове от фибростъкло Whitepost. През следващата година представя на пазара линията от композити. С постоянните си иновации FGM поставя на първо място продуктовата диверсификация.

2005

FGM участва в IDS, най-голямото международно дентално изложение в света, в Германия. Бизнесмените Фридрих и Бианка започват своето пътешествие за завладяване на пазарите извън Латинска Америка.

2007

FGM пуска на пазара уникална технология за фотополимеризация, наречена APS, която предоставя удивителни функции и резултати на продуктите.

2015

След инвестиции в продължение на 6 години в изследователска и развойна дейност, FGM излиза на пазара с импланти със системата Arcsys System и костни присадки с Nanosynt.

2016